Február havi akciók, ajánlatok

Egészségvédelem felsőfokon

Egészségközpontunk fókuszában az egészség, mint legfőbb érték áll, s mint ilyen, minden korosztály számára kiemelt fontossággal bír.
Mindezek érdekében, Szakorvosaink és Munkatársaink elkötelezettek és elhivatottak a betegségek megelőzése, a az egészségvédelem területén. Nagy örömünkre szolgálna, ha velünk közösen venne részt Ön is ebben az örök érvényű munkába!
Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!

AKCIÓS AJÁNLATOK FEBRUÁR HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Fogtömés és fogkő eltávolítás 50 %-os kedvezménnyel*

Február hónapban, kihelyezett fogászati rendelőnkben (1073 Budapest, Erzsébet krt. 18. 1/1.) a fogtömés és a fogkő eltávolítás szolgáltatás 50 %-os kedvezménnyel vehető igénybe.
A rendelőt minden igénynek megfelelően, magas színvonalon alakították ki, hogy Önnek az összes fogorvosi kezeléssel kapcsolatos szorongása elszálljon. Dr. Csathó Krisztina felnőtt és gyermek fogorvos, kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használnak, a fő cél a fájdalommentesség, arra törekedve, hogy a Páciens mosolyogva hagyja el a fogásztati széket.
Bővebb információ kérés és bejelentkezés a 06-20/9793-361-es telefonszámon, vagy dental-bau@chello.hu e-mail címen lehetséges.
  • AKCIÓ – DIMENZIÓ Rutin labor vizsgálat*

Februári akciónk keretében 4900 Ft-ét igényelheti rutin laborvizsgálati csomagunkat.
A leggyakrabban végzett, alapvető szervi működésekről informáló vérvételi vizsgálatokat rutin laborvizsgálatként szoktuk említeni, mely az alábbi vizsgálatokat jelenti: vérkép, süllyedés, májfunkciós vizsgálatok, vesefunkciós vizsgálatok, éhgyomri vércukor, ionok, vérzsírok, vizeletvizsgálat. Felhívjuk figyelmét, hogy a laborvizsgálati csomag nem tartalmazza a labor lelet szöveges kiértékelését. 

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • Gasztroenterológiai szakrendelés

A gasztroenterológia az emésztőrendszerrel, illetve annak betegségeivel foglalkozó tudományág, mely a belgyógyászat egyik részterülete. Ide tartoznak a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és vastagbél, a máj, a hasnyálmirigy, az epehólyag- és epevezeték betegségei. A gasztroenterológus szakorvosaink e betegségek felismerésével, a diagnózis felállításával és kezelésével foglalkoznak. Dr. Németh Anna Mária és Dr. Hagymási Krisztina szakorvosok várják az emésztőrendszeri problémával küzdő Pácienseket.
  • DIMENZIÓ Mozgásstúdió- Gyógytorna

gyógytorna, más néven fizioterápia a legősibb az orvosi terápiák közül. Elsősorban fizikai energiákkal való gyógyítást jelent, amellyel hatékonyan kezelhetőek a mozgásszervi problémák. Célja afunkcionális képességek megőrzése, helyreállítása, betegségek megelőzése, gyógyítása, rehabilitációja, a krónikus és akut fájdalmak megszűntetése, csökkentése, izomegyensúly helyreállítása. Ebből adódóan bátran mondhatjuk, hogy a gyógytorna minden klinikai területen segítséget nyújt.
  • Fejfájás szűrés

A fejfájás számtalan betegség kísérő tünete lehet, de léteznek önálló fejfájás szindrómák is. Utóbbiak esetén nem egy kísérő jelenség a fejfájás, hanem maga a betegség lényege. Ebben az esetben nem a kiváltó okot, hanem magát a fejfájást kell kezelni. Előtte azonban ki kell zárni, hogy nem valamilyen más betegség okozza –e a fejfájást. Szűrővizsgálatunkban célzott laborvizsgálat mellett belgyógyász és neurológus szakorvosaink segítenek Önnek kideríteni a fejfájást kiváltó okokat. Amennyiben szükségessé válik, további vizsgálatok (EEG, agykoponya MR) szervezésében is a rendelkezésükre állnak. A szűrés ára honlapunkon megtekinthető.
  • Árváltozás a Dimenzió – MED Egészségközpontban

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy 2020. 02. 17-től a DIMENZIÓ MED Egészségközpont szolgáltatásainak áraiban változás történik. Az aktuális árakról honlapunkon, vagy bármely elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet.
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
* Az akció 2020. 02. 10-től 2020. 03. 06-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

….

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont